Smakelijke voorbeelden

Wat is jouw lievelingspizza? Laat ook andere meegenieten! Mail een foto en schrijf erbij wat er allemaal in en op zit.

Inzendingen kunnen gemaild worden naar info@chocoladepizza.nl.

Winnaar juli/augustus 2010
De pizza heet 'bloemetjes en bijtjes' schrijft Manon, omdat zij honingchocolade heeft gebruikt (bijtjes) daar doorheen paillete feuilletine. De pizza is gedecoreerd met de overgebleven paillete feuilletine, bloemen en blaadjes. De bijtjes zijn spontaan aan komen vliegen.

Winnaar juni 2010
Raymond heeft deze speciale pizza gemaakt voor twee speciale mensen: broer en zus Nard en Nicolette, studenten die al enkele jaren met zijn tweeŽn in 1 appartement wonen in Amsterdam, Yin en Yang gemaakt in witte en melk chocolade. Hij geeft 'm de naam Broer en Zus. Ingredienten: Witte chocolade met hazelnoten, besprenkeld met knettersuiker. Melkchocolade met pecannoten, besprenkeld met bresilienne.

Winnaar april 2010
Deze maand heeft de pizza van Nikki en Melissa gewonnen: "Hij bestaat uit witte chocolade met pecannoten en karamelblokjes en heerlijke knetters, die ons terug in ons jeugdsentiment trokken. Ook zitten er nog groene blaadjes en chocoladekorrels op."

Winnaar maart 2010
We hebben een winnaar. Zoals beloofd verloten we elke maand een pizza onder de inzenders van originele pizza's. Deze pizza is geÔnspireerd door de afgelopen winterspelen. Gefeliciteerd Sandra! Leuke pizza geworden.

Zee
Combineer zoet en zout en maak af met zeebanket.

Mooi toch?

Stapelen
Of je neemt een hele stapel...

Vrolijk!
Witte chocolade met smarties (in brokken).


Lees het nieuws Bekijk de links Smakelijke voorbeelden Cadeaus Bekijk de winkelwagen
Contact opnemen? Bel 0172-722423 of mail ons.
Algemene voorwaarden