Tips

Handleiding voor het maken van een chocoladepizza

En nog enkele tips

ChocoladePizza bezorgen?

Hoe blij word je als chocolade door de brievenbus valt? Héél blij! Laat dus eens een chocoladepizza bezorgen in plaats van een bosje bloemen of een taart. Tijdens het bestellen klik je op: 'Ja, ik wil (ook) chocoladepizza(s) CADEAU doen.', zodat je het bezorg-adres én de gewenste bezorgdatum kunt opgeven. Maak het compleet door er een kaartje met een persoonlijke boodschap bij te doen, en iemand wordt héél blij! Let op: op maandagen (en zon/feestdagen natuurlijk) kunnen er geen pizza's worden bezorgd.


Kant-en-klare pizza's

Geen zin om in de keuken te staan, maar wel zin in een heerlijke chocoladepiza? Geen nood! We hebben ook kant-en-klaar. In veel smaken, die ook regelmatig wisselen.


Persoonlijke groet

Als je iemand wil verrassen met een (kant-en-klare) chocoladepizza, dan kunnen wij er een kaartje met jouw persoonlijke boodschap toevoegen. Het kaartje met boodschap kost € 0,50.


Cadeau?

Wat is er leuker om zo'n heerlijke chocoladepizza door je brievenbus te krijgen? Zo maar ineens, omdat je een vriend(in) hebt die weet waar je behoefte aan hebt! Je kunt heel makkelijk een pizza cadeau doen. Vink het vakje "Ja, ik wil (ook) chocoladepizza('s) cadeau doen" aan en er opent een venster waar je kunt invullen bij wie de pizza bezorgd moet worden, wanneer en of er nog een persoonlijke boodschap bij moet. Helaas is het niet mogelijk om op maandag pizza's te bezorgen, daar moet je even rekening mee houden dus...


ALLERGENEN

Informatie over de ingrediënten vindt u bij de 'elementen'. Voor wat betreft de de kant-en-klare chocoladepizza's moet u rekening houden met het feit dat in onze 'keuken' alle soorten chocolade-pizza's worden klaargemaakt. Zogenaamde kruisbestuiving kunnen wij derhalve niet uitsluiten. Wij verwerken: glutenbevattende granen, lupine(-bevattende ingrediënten), sesam(-bevattende ingrediënten), pinda's, melk en producten op basis van melk, soja(-bevattende ingrediënten), noten, eieren.


Lees het nieuws Bekijk de links Smakelijke voorbeelden Cadeaus Bekijk de winkelwagen
Contact opnemen? Bel 0172-722423 of mail ons.
Algemene voorwaarden