Kant-en-klare pizza's

€ 12,95

Pizza van de maand!

Happy!

Een heerlijke knapperige pizza, rijkelijk belegd met chocomini's. Allergenen info: Noten, soja, lactose, gluten, tarwe.


€ 13,25

Pepernoten-pizza
Het mag en kán weer: de overheerlijke melkchocoladepizza met schuddebuikje, nougat de Montellimar en extra kruiden. Ook deze is weer bijna niet te weerstaan!


€ 12,75

Hoera! Een meisje!
Een echte meisjespizza. Met witte chocolade, marshmallows, roze bloemen en roze musketzaad.


€ 11,75

Hoera! Een jongetje!
Een stoere pizza met melkchocolade, geroosterde pinda's, caramel en krokante koekjes.Versierd met 'chocolade-schildjes'.


€ 14,75

Craque
Dit is een geheim wapen. Een heerlijk romige melkchocolade met praliné en knapperige koekjes. De topping is van chocolade crisis. Allergenen info: Noten, soja, lactose, gluten, tarwe.


€ 13,95

Chocolate on the beach
Pinda & zeezout. Een combinatie waar je bijna niet van af kan blijven. Melkchocolade met gemalen pinda, gebrande pinda's & zoutflakes erdoor. Het zeebanket verwijst naar de zoute zee. Allergenen info: Pinda's, noten, soja, lactose.


€ 12,50

Guimauves
Witte chocolade gevuld met mini-marshmallows. Afgewerkt met ´echte viooltjes (gesuikerd). Allergenen info: Soja, lactose, eiwit, gluten. De garnering bevat kleurstoffen die de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig kan beïnvloeden.


€ 13,95

Chocolat Montelimar
Melkchcoolade met een heerlijke taaie nogat de Montelimar en gebrande amandelen. Een toppertje!


€ 15,95

Honey, ILY
Wat kunnen we hier over zeggen: romantisch en lekker! Gemaakt van honingchocolade, nougat de montelimar en amandelen. Let op: De garnering bevat kleurstoffen die de activiteit of oplettendheid nadelig kan beïnvloeden.


€ 16,25

Hazelnutty
Melkchocolade met veel hele hazelnoten, bressilienne en afgewerkt met een confetti van gekleurde chocoladecrispies. Erg lekker, behoort tot veler favoriet! Allergenen info: Noten, soja, lactose, gluten, tarwe.


€ 13,50

Pecan-Caramel-Knetter Pizza
Pure chocolade met geroosterde pecannoten, blokjes caramel en een lichte knetter! Dit is onze meest recente combi!Lees het nieuws Bekijk de links Smakelijke voorbeelden Cadeaus Bekijk de winkelwagen
Contact opnemen? Bel 0172-722423 of mail ons.
Algemene voorwaarden